Thursday, August 28, 2014

Tak boleh minum ESP awal kehamilan sebab morning sickness? Jom kita ke plan B...😊



Kehamilan dengan morning sickness (alahan) memang berpisah tiada. Sangat untung masa preggy langsung tak ada alah. Tu salah satu nikmat yang Allah bagi. Alhamdulillah. Bagi yg mengalami alahan pun wajib bersyukur tau..tu pun nikmat dari Allah.

Ada yang pm dan whatsapps Marsha bgtau masa alahan ni dorang tak boleh nak terima langsung minum ESP. Tapi nak minum jugak. Jangan paksa diri bahkan ada alternatif lain.


Apakah alternatif yang lain tu?? Kita buat ala2 kapsul. Caranya?? Jom...


  1. Ambil sedikit ESP dan campurkan sedikit air. 
  2. Gentelkan ikut saiz yang kita suka. Mybe agak lembik sikit.
  3. Boleh kunyah atau telan.
Okay dah siap....tu antara cara selain minum shake.

ESP memang sangat hot sesuai dan di cadangkan untuk ibu hamil, ibu berpantang dan ibu menyusu. Sangat membantu insyaAllah. Khasiat yang lain boleh klik SINI

Berminat nak mencuba ESP yang HOT ini?
Hubungi saya:

Tel/ SMS /Whatsapp : 0139337697 (Marsha)
Emel: babymamapapaestore@gmail.com
COD: Area Ipoh, Tambun, Tanjung Rambutan, Chemor, Meru, Gunung Rapat, Gopeng, Ampang - PERAK.

No comments:

Post a Comment