Saturday, December 14, 2013

DECEMBER PROMO

Alhamdulillah. ..akhirnya dpt jugak updated blog pg2 ni. Okeh masih tak terlambat. Jom kita tgk promo.bln Dec ni:

OMEGA GUARD...Buy 6 FREE 1
Mmg gedebuk jatuh harga dia.

Kebaikan?? Jom kita baca...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, October 23, 2013

Vitamin C Sustained Released 500mg in THE HOUSE!!

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...Vitamin C HOT HOT HOT di pasaran dah ada di tangan..ready stok.
Dari 40 botol skrg tggl 15 botol sahaja.
Cepat sungguh stok gerak..alhamdulillah.
Setahun MENGHILANG akhirnya IA muncul JUA.

Untuk order boleh PM/Whatsapps/Weechat k

xoxo
Marsha
013-9337697
babymamapapaestore@gmail.com



Thursday, October 3, 2013

PROMO OKTOBER 2013 [ Shaklee Collagen Powder]

Alhamdulillah arini baru sempat nk updated...mula2 minggu 1st Oktober ni kita updated tentang yang WAJIB iaitu PROMO. Alhamdulillah PROMO OKT ialah Shaklee Collagen Powder. Buy 6 free 1. Ada lagi yg istimewa selaib free sekotak:
★ FREE MEMBERSHIP
★ FREE POSTAGE
★ CASH BACK bernilai rm100++ akan dpt di tgh bln Nov nt.
★ Akan di add dlm secret group Marsha sdri.

Lumayan kan?? Dah la LESS BANYAK...dpt lg FREE MEMBERSHIP,  FREE POSTAGE & CASH BACK. Sape nk bg tu...Shaklee bg...:). Ok nk beli 1, 2, 3, 4 atau 5 kotak pun ada HARGA TERJUN TIRUK.  Jgn risau.  Nak tau jom sembang2 jom. ..:)

xoxo
Marsha
0139337697
babymamapapaestore@gmail.com

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tuesday, September 10, 2013

Testimonial GLA COMPLEX


Alhamdulillah salah seorang customer marsha yg berjaya pregnant slps amik GLA Complex botol ke3. Pada mulanya amik untuk kecutkan cyst. Alhamdulillah botol pertama cyst totally gone. Sampai doc pun terkejut. Actually cust marsha mengalami masalah PCOS. Alhamdulillah dengan izin ALLAH.  Berkat usaha berjaya preggy...alhamdulillah.
xoxo
Marsha
0139337697
babymamapapaestore@gmail.com
Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, August 7, 2013

Advanced Joint Health Tablet vs Item promo OGOS

Anda sakit sendi?
Sakit lutut?
Sendi mula rasa tak selesa?
Ayah ibu ada problem sakit sendi?
Bila berjalan rasa geseran antara sendi kasar?
Anda kerja menggunakan sendi2 denga kuat?
Item promo bulan OGOS ni sgt2 best.
Kawan pada sendi2 kita.
Supaya sendi sihat & kuat.
100% dari sumber sayuran.
Bebas Gluten.
Tidak mengandungi kondroitin yg akan menghalang penyerapan glucosamine.
Mengandungi vit c, zink, kuprum & manganese utk nilai keperluan harian.
Yang paling penting 100% natural.
Tiada perasa, pemanis & pengawet tiruan.
Dengan tablet yg mudah ditelan.
Nak tau produk yang mana?
Tara....ADVANCED JOINT HEALTH TABLET buy 6 FREE 1.
Nak beli satu HARGA TERJUN TIRUK.
Beli 2 lagi HARGA TERJUN TIRUK.
Beli 3 lagi berdouble TERJUN TIRUK.
Beli 6...fuhh....lg...lg & lg...hihi.
Harga memang TERJUN TIRUK punya.
Nak tau HARGA boleh PM / whatsapps / weechat laju2 ye.
•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
Marsha
0139337697
babymamapapaestore@gmail.com

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sunday, July 14, 2013

Penat Puasa? Rasa dehidrat?

Alhamdulillah dah 6 Ramadhan.
Pejam celik dah 6 hari dah.
Setakat ni alhamdulillah rezeki Allah bg Marsha masih lagi bertenaga menunaikan ibadah puasa.
Peneman sahur Marsha: ESP + PERFORMANCE DRINK.

>>Buat rasa kenyang. ..means sepanjang puasa tu tak menggigil & mengidam nk mkn mcm2.
>> Badan tak dehidrat...tak rasa haus yang amat.
>> Puasa ni alhamdulillah gastrik x serang.
>> Bonus: Kulit berseri, jeragat pudar, jerawat kecut & kulit gebu serta anjal.

Mmg best bersahur dengan 2 produk ni.
Nak soal siasat boleh PM / whatsapps / weechat laju2 ye.

•~•~•~•~•~•~•~•~•
Marsha
0139337697
babymamapapaestore@gmail.com

Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, July 8, 2013

Set GLOWING RAYA

Esok dah mula puasa...maka sebulan lg kita nk bertemu Syawal. Time raya mesti nk kulit cantik berseri kan? Tak kan baju, tudung & kasut je bling2 tp kulit kusam xberseri, parut jerawat kehitaman, jerawat bermaharajalela, jeragat pun naik bnyk. Mesti tak nak kn?
Marsha cadangkan set GLOWING RAYA untuk kwn2. Harga sangat sangat spesel sbb bln ni promo GLA COMPLEX. Disamping memelihara kesihatan set ni jgk mencantikkan kulit. PM / whatsapps / weechat laju2 ye untuk HARGA TERGOLEK GOLEK.

•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
Marsha
0139337697
babymamapapaestore@gmail.com

Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, July 1, 2013

PROMO JULAI 2013

Nak tau produk apa yg PROMO bln Julai ni? Taraaaa.....GLA COMPLEX.  Sesuai utk persediaan raya dengan kulit yg cantik berseri. Menganjalkan kulit, memudarkan jeragat,  kulit jadi glowing,  membaiki hormon lelaki & wanita. Mengawal berat bdn & bnyk lagi.
HARGA?? Sememangnya TERGOLEK GOLEK.
PM / whatsapps / weechat laju2 ye.

•~•~•~•~•~•~•~•
Marsha
0139337697

Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, June 24, 2013

Haze...pls go away!!

Arini jerebu mulai mengaburi awan di ipoh.
Sakit mata...perit tekak.
Baju bau ala2 asap.
Bdn rasa kurang segar.
Mlm ni kena telan nutriferon & minum performance drink utk imune booster.
Haze...pls go away..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Saturday, June 22, 2013

Jerebu & Nutriferon


Baru lepas dgr radio ERA
Indeks IPU kat muar dah mencecah 500.
Teruk sgt dah tu.
Mcmn kawan2 kat sana.
Moga semua ok...amin.
Nak share 1 tips.
Lembapkan tuala kecik then tutup hidung.
Lg ok dr pki face mask.
Sbb ada oksigen dlm air.
Lps tu telan satu sachet nutriferon sehari utk immune booster.
Utk elak dr diserang penyakit demam, selsema, sakit tekak dll.
Take care semua.
Utk dapatkan nutriferon dengan HARGA TERBAIK boleh PM / whatsapps / weechat laju2 ye
•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
Marsha
0139337697
Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, June 21, 2013

Sahur @ Breakfast...healthy & yummy

Resepi:
200 ml air
3 keping chipsmore
1 sudu besar ESP
1 sudu besar Mealshakes
1 sachet Collagen Powder

Cara2:
1. Campurkan semua dlm satu bekas. Chipsmore dipatahkan kecil2.
2. Blend.
3. Siap.

Kenyang....^_^
Sila share. ..^_^

Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, June 17, 2013

Cinch Shake Mix & Diet

Mengapa kebanyakan diet gagal?
-Kebanyakan diet untuk nenurunkan berat menyebabkan kwn2 kehilangan lemak dan otot (ataupun salah satu diantaranya). Apabila anda kehilangan otot, metabolisme tubuh anda menurun & tubuh kwn2 hilang keupayaan untuk membakar lemak. Apabila anda tidak lagi berdiet, tubuh anda tidak mampu membakar kalori seperti sebelum mula berdiet. Jadi, berat badan kwn2 akan lebih cepat naik secara mendadak. Bila kwn2 ulangi diet sekali lg maka terjadilah kesan diet yo-yo.

Mengapa Cinch berbeza?
-Penemuan Pengurangan Berat Cinch merupakan proprietari shaklee yang diuji secara klinikal dengan formula peningkatan leucine. Cinch dengan leucine membantu kwn2 mengkalkan otot yang kwn2 miliki, membakar lemak yang x diingini, & mengurangkan inci yang ingin dikurangkan. Bye diet yo-yo...^_^

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sunday, June 16, 2013

Duta Mealshakes

Ini putri saya.
Dah 10 bln amik mealshakes.
Mkn sgt2 berselera.
Dulu selera dgn makanan yg merapu2 je.
Jajan...ekskrem....coklat.
Kalau mkn nasi 2-3 suap dah xnk.
Mkn telur & ikan bilis je.
Alhamdulillah lps amik mealshakes dah mula mkn nasi...mkn sayur dll.
Smlm lunch 3x tmbh.
Terkejut ibu...hihihi
Alhamdulillah berat bdn pun ideal.
Tak kurang berat tak obes
Alhamdulillah.
Nk tny ttg Harga Promo Mealshakes boleh contact ibu ye....0139337697 [ Marsha ]

Published with Blogger-droid v2.0.10

Thursday, June 13, 2013

Set Cantik Kombo

Lagi sebulan lebih nk raya.
Baju dah tempah latest punya design.
Kasut dah bli yang santek2.
Bdn dah kurus cantik.
Tp kulit muka kusam, berjeragat, berminyak & berjerawat lagi.
Adeh...masalah kn tu?
Mesti rasa sgt segan nk g beraya umah sanak saudara & kwn2.
Kang ditegur...mau pingsan.
Haaa...sementara ada masa ni, meh kita ber ESP + VIT E. Terbukti untuk awet muda, mencantikkan & menyerikan kulit.
HARGA TERBAIK boleh PM / whatsapps / weechat laju2 ye.

Marsha
♥ sms/whatsApp: 013-9337697
♥ Emel : babymamapapaestore@gmail.com
♥ Fb:www.facebook.com/pages/BabyMama-Papa-E-Store sila klik LIKE utk info terkini

Tuesday, June 11, 2013

[New Produk] CoQHealth Plus



Baru jer launch 8 Jun 2013 aritu.
CoQHealth Plus. Untuk kesihatan jantung anda. Jantung ni silent killer. Ada yg elok2 xde penyakit pun diserang sakit jantung tetiba sbb cara hidup kita yg kurang sihat. Jadi Shaklee launch produk ni utk memelihara jantung. Mengandungi 28mg CoQ10 = 1.7 kg ayam atau 28 cawan brokoli. Anda mampu? Juga mengandungi vitamin E dan ekstrak Teh Hijau.

Kebaikan CoQHealth Plus:
- Menyokong penghasilan tenaga bg jantung.
- Menggalak & melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL.
- Meningkatkan peredaran darah.
- Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 didalam darah.

PM / whatsapps / weechat laju2 ye untuk lebih detail & harga TERBAIK.
•~•~•~•~•~•~•~•~•~•

Marsha
♥ sms/whatsApp: 013-9337697
♥ Emel : babymamapapaestore@gmail.com
♥ Fb:www.facebook.com/pages/BabyMama-Papa-E-Store sila klik LIKE utk info terkini

Thursday, June 6, 2013

Mighty 3 Gem Set

Lagi sebulan Ramadhan nak menjelma.
Sekarang mesti dah mula mencari2 bekalan untuk KEKAL CERGAS BERTENAGA di bulan puasa bukan?
Tambah2 sekarang pun ada yang dah puasa ganti juga ada yang puasa sunat.
Kurma memang wajib ada bila berpuasa, TAPI juga perlu ada makanan tambahan lain untuk nutrisi yang lengkap semasa berpuasa.
Ni dia.....SET MIGHTY 3 GEM.
Terdiri dari ESP + PERFORMANCE DRINK + MEALSHAKES.

Nak tau HARGA SPESEL?
Nak tau lebih lanjut...jom...

Marsha
♥ sms/whatsApp: 013-9337697
♥ Emel : babymamapapaestore@gmail.com
♥ Fb:www.facebook.com/pages/BabyMama-Papa-E-Store sila klik LIKE utk info terkini

Mealshakes si Vanilla di bulan JUN [PROMO JUN 2013]

Alhamdulillah JUN mula bersua....chewaahh!!
Ok nk REVEALED promo bulan JUN 2013 ni.
Tara......


Ye MEALSHAKES....buy 6 free 1
Kegemaran anak2 & juga ibu2. Boleh kata kegemaran seisi keluarga.
Ok jom kita tgk apa ISTIMEWA nya serbuk putih perisa french vanilla ni.

Fungsi:
  • Membantu tumbesaran - ini kerana mealshakes mengandungi asid folik, biotin, kalsium serta magnesium untuk membina tulang & sel-sel untuk membesar.
  • Mengembalikan SERI WAJAH yang kusam kerana mealshakes ni mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat besi dan cooper yang cukup untuk membina sel2 darah merah yang sihat sekaligus sebagai BONUS memberikan kompleksi wajah/kulit yang cantik gebu.
  • Membekalkan NUTRISI yang LENGKAP -Mealshakes menyediakan 24 jenis vitamin, mineral serta zat perlu untuk tubuh badan kita. Juga mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
  • Membekalkan NUTRISI pada SEL TUBUH - Mealshakes kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel2 kulit, kuku, rambut, organ, darah, meningkatkan imun dll.
  • Anti Oksidan - Mealshakes mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak MELAWAN JANGKITAN & MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.
  • Detoksifikasi - Mealshakes kaya dengan SERAT LARUT untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut & usus.
  • Kelazatan Rasa -  Minuman yang LAZAT untuk diambil, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. TIDAK MENGANDUNGI SEBARANG PEWARNA & PERISA TIRUAN.
  • Sesuai untuk semua golongan dari kanak2 umur SETAHUN KE ATAS, REMAJA, DEWASA, WARGA EMAS serta IBU-IBU YANG PREGGY. Kanak2 yang mengalami masalah 'picky eater', sembelit, kurang berat badan, senang sakit, obesiti sangat sesuai dengan Mealshakes ni.

HARGA???
Semestinya HARGA TERGOLEK-GOLEK dari saya.

Marsha
♥ sms/whatsApp: 013-9337697
♥ Emel : babymamapapaestore@gmail.com
♥ Fb:www.facebook.com/pages/BabyMama-Papa-E-Store sila klik LIKE utk info terkini

Thursday, May 9, 2013

Promo MEI 2013.. Si HEBAT MERAH.. VIVIX

Alhamdulillah...MEI dah menjelma...dah 10 hb pun.
Haa....harap tak terlambat lagi nak war war kan produk Shaklee PROMO bulan ni.
Taraaa.....BUY 6 FREE 1 VIVIX.


Bukan sebarang sirap..tapi sirap yang banyak MANAFAAT.
Apa ramuan yang menghasilkan VIVIX yang HEBAT ni?
Meh kita tgk...........

1. Anggur Muscadine
  •  Satu-satunya anggur di alam semulajadi yang mempunyai lebih dari 1 kromosom, mengandungi POLYPHENOL yang tinggi berpotensi untuk kesihatan. Juga mengandungi asid ELLAGIK dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak dijumpai di dalam amggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab KANSER, ANTI-VIRUS & ANTI-BAKTERIA.
2. Purple Carrot
  • Sumber TERBAIK Vitamin A dan mengandungi PHYTOKIMIA termasuk CAROTENOIDS, PHENOLICS, POLYACETYLENES, ISOCOUMARINS dan SESQUITERPENES.
  • Mengandungi ANTHOCYANINS, anti oksidan yang mustajab. Kajian menunjukkan ANTHOCYANINS mempamerkan banyak aktiviti biologi termasuk anti oksidan, anti radang dan ia juga menujukkan kesan terhadap saluran darah. platlet dan lipoprotin yang berkebolehan untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.
 3. Elderberry (Sambucus nigra)
  •  Berfungsi untuk mengubati simptom flu, terutama sekali INFLUENZA.
  • Mengandungi flavonoids yang mempunyai ciri anti oksidan yang kuat, dengan demikian ia mengukuhkan sistem imun melawan jangkitan virus dan bakteria.
  • Juga mengandungi ANTHOCYANINS yang memberi kesan anti radang. Ia juga dapat mengurangkan simptom seperti sakit otot, sakit atau demam yang berkaitan dengan influenza.
  • Mengandungi Vit A, B & C dan nutrien seperti asid amino, carotenoid, tannin & rutin.
  • Merendahkan tahap kolestrol juga menghalang oksidasi kolestrol LDL.
  • Mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk strok & serangan sakit jantung. Juga mengurangkan stress dan memperbaiki penglihatan serta penghadaman.
4. Polygonum Cuspidatum
  • Sumber komersial RESVERATROL.
  • Membantu melambatkan penuaan luaran dan dalaman, merendahkan tekanan darah dan mengurangkan berat badan.
Kan....hebat betul kandungan yang menghasilkan VIVIX ni.
Jom dapatkan dengan HARGA PROMO bulan MEI SAHAJA.


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:




Marsha
♥ sms/whatsApp: 013-9337697
♥ Emel : babymamapapaestore@gmail.com
♥ Fb:www.facebook.com/pages/BabyMama-Papa-E-Store sila klik LIKE utk info terkini

Tuesday, April 23, 2013

CARATOMAX untuk MATA, CANTIK & MENCEGAH KANSER

Jom arini kita cerita tentang CARATOMAX.
Si kecil-kecil cili padi....^_^
 Kita tengok serba sedikit tentang si kecil cili padi ni:

Perlindungan Sel-Sel dari Dalam*
Setiap hari, sel-sel di dalam badan anda diserang oleh berjuta-juta radikal bebas yang boleh menyebabkan kerosakan DNA. Apakah yang boleh membantu? Jawapannya ialah Anti oksida. Anti oksida merupakan nutrisi yang boleh melindungi sel-sel ini daripada radikal bebas, meningkatkan kesihatan sel secara menyeluruh dan menyediakan perlindungan untuk menentang kerosakan sel-sel.

Perlindungan Menyeluruh dan Berkesan
Perlindungan antioksida dapat ditingkatkan dengan pengambilan CarotoMax Shaklee. Shaklee mengambil perlindungan anti oksida yang terdapat pada buah-buahan, sayur-sayuran dan tanaman lain melalui cara pengasingan, penyaluran dan pembentukkan kerotin secara semulajadi. *CAROTOMAX menyalurkan lima daripada karotenoid penting yang dipilih daripada gabungan tumbuhan fitokimia. Anda tidak akan mendapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja.

6 jenis karotenoid yang paling berkhasiat
  • Purata pengambilan karotenoid, lutein, lycopena dan beta-karotena adalah 8 mg setiap hari manakala CarotoMax pula dapat membekalkan lebih 13 mg daripada karotenoid yang paling berkhasiat.
  • Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang serta kesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat dan serviks secara khasnya.
  • Menguatkan sistem imun*
  • Biasanya disimpan dalam organ-organ tubuh kerana ia bersifat larut dalam lemak.
  • Mengandungi ekstrak yang unik daripada tomato, ekstrak biji benih anggur, ekstrak brocoli bertunas, minyak jagung, minyak palma dan marigold.
  •  Dalam CarotoMax mengandungi karotenoid menyamai dengan:



  • Beta Karotena Sama dengan 102 porsi Pisang
  • Lycopena sama dengan 714 porsi Aprikot
  • Lutein dan Zeaxanthin sama dengan 285 porsi pink grapefruitAlpha karoten sama dengan 89 porsi Raspberi
  • Alpha karoten sama dengan 89 porsi Raspberi
Credit: Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

Marsha
♥ sms/whatsApp: 013-9337697
♥ Emel : babymamapapaestore@gmail.com
♥ Fb:www.facebook.com/pages/BabyMama-Papa-E-Store sila klik LIKE utk info terkini

Friday, April 19, 2013

Set SHAPE UP untuk yang ingin langsing

Takut nak naik penimbang??
Teringat masa amik data SEGAK untuk pelajar2 form 3
Ada sorg student tu sampai menjerit2 bila naik atas penimbang.
Dia takut nak tgk berat dia.
Muda lg dah mula jaga badan..hihi.
Tak dinafikan Rakyat Malaysia adalah Populasi yang Ke3 berlebihan berat badan.
Takut tak dengar??
Sebagai solution..perlu DIET + EXCERCISE...
Ok produk Shaklee yang sesuai untuk customer2 yang nak turunkan berat badan secara ideal.
Taraaa.....SET SHAPE UP....

Terdiri dari Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix, Lecithin & Herblax/Alfalfa.

Ok fungsi2 setiap produk untuk membantu anda dalam proses diet:

  • Cinch Shake Mix: Sebagai MEAL REPLACEMENT, buat rasa lebih kenyang & sukatan yang diambil semasa makan akan berkurang. Mengandungi asid amino yang dikenali sebagai leucine untuk membentuk balik otot yang menggeleber semasa prose diet.
  • Cinch Energy Tea Mix: Memberikan TENAGA SEGERA kerana ia berfungsi sebagai penggalak tenaga semulajadi. Juga membakar kalori semasa kita exercise. Pilihan alternatif yang baik menggantikan kopi dan minuman bergas.
  • Lecithin: Membakar lemak dan kolestrol secara konsisten.
  • Herblax / Alfalfa: Detox & membawa keluar lemak & kolestrol yang dipecahkan keluar dengan baik.

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

Marsha
♥ sms/whatsApp: 013-9337697
♥ Emel : babymamapapaestore@gmail.com
♥ Fb:www.facebook.com/pages/BabyMama-Papa-E-Store sila klik LIKE utk info terkini

Wednesday, April 17, 2013

Meal Shakes.. Vitamin Shaklee untuk anak anda


Info tentang Mealshakes:

  • Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya MUDAH DISERAP untuk kegunaan harian.
  • Diperbuat dari bahan semulajadi  iaitu buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain2.
  • Lactalbumin - bahan yang TERBAIK dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga dewasa.
  • Nutrisi lengkap - Mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu.
  • Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan agen antioksida.
  • Kaya dengan SERAT LARUT untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
  • Sangat lazat dengan perasa FRENCH VANILA.
  • Siapa yang perlu ambil?? Untuk semua golongan dari kanak2 1 tahun keatas hingga warga emas, pelajar, kanak-kanak yg membesar, ibu mengandung, para atlet, orang yang sibuk bekerja dan lain-lain.

 Untuk Vitamin lengkap anak saya, Anith....saya bg Anith MEAL SHAKES sebab Anith cpt demam, sembelit & juga memilih makanan. Alhamdulillah selepas consume MEAL SHAKES ni selera makan Anith terhadap nasi makin tinggi...dah kurang makan junk food, SEMBELIT tiada...(dulu sampai berdarah2) dan jarang demam. Alhamdulillah......Shaklee MEAL SHAKES pilihan saya untuk Anith....^_^

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

Marsha
♥ sms/whatsApp: 013-9337697
♥ Emel : babymamapapaestore@gmail.com
♥ Fb:www.facebook.com/pages/BabyMama-Papa-E-Store sila klik LIKE utk info terkini

Tuesday, April 16, 2013

Cinch Shake Mix untuk DIET

Yang ni mmg Top 1 customer2 saya yang ingin melangsingkan badan.
Ada 3 flavor: Vanila, Coklat & Cafee Latte.
Rasa`dia memang sedap!! ^_^
Jom kita tgk sedikit info ttg Cinch Shake Mix ni:

Campuran Proprietari Protein dengan Leucine
•    Bebas Laktos
•    Rendah glisemik
•    Soya Bukan-GMO

Cinch™ Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan.
•    Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa
      anda menurunkan berat badan
•    Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang
      dan puas
•    Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan


(sumber: laman web shaklee)

" Setiap kali anda minum  Cinch™ Shake Mix, anda akan mendapat 24 gram protin, 24 jenis vitamin dan mineral penting & 6 gram serat larut".

Mengapa Cinch™ Shake Mix adalah protin penting dalam pelansingan badan? Kerana protin yang digunakan untuk membina otot, dan ototlah yang menaikkan kadar metabolisme dan juga membakar kalori. Makanan yang KAYA dengan PROTIN juga boleh menahan lapar, yang mana membantu mengurangkan pengambilan makanan secara berlebihan dan antara waktu makan. Cinch™ Shake Mix juga mengandungi Leucine iaitu asid amino yang MEMBENTUK SEMULA otot yang geleber.

Faedah Utama Cinch™ Shake Mix:
  • Seperti mengambil makanan tetapi rasanya seperti menikmati pencuci mulut.
  • Dengan Cinch Pro, campuran ekslusif protin yang dipertingkatkan dengan leucine-asid amino.
  • Powered by  leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan.
  • 24 gram protin setiap hidangan untuk membantu anda berasa PUAS dan KENYANG.
  • Tinggi kandungan serat - 6mg serat setiap hidangan.
  • Indeks Glisemik RENDAH untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga.
  • Memberikan 35% atau lebih Nilai Harian kepada 21 vitamin dan mineral penting.
  • Tiada perasa tiruan, warna atau pemanis.

Untuk pelangsingan badan yang lengkap...dicadangkan mengambil Cinch™ hake Mix bersama LECITHIN, ALFALFA & Cinch™ TEA MIX untuk kesan yang OPTIMUM.

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

Marsha
♥ sms/whatsApp: 013-9337697
♥ Emel : babymamapapaestore@gmail.com
♥ Fb:www.facebook.com/pages/BabyMama-Papa-E-Store sila klik LIKE utk info terkini

Monday, April 15, 2013

PROMO APRIL... NUTRIFERON





Haa....ni la PROMO bulan APRIL ni.... NUTRIFERON.
IMMUNE BOOSTER family saya.
Hanya EXCLUSIF di Shaklee saja tau.
Kalau nak g cari kat farmasi2 seluruh negara memang tak ada...^_^

Ok sedikit info ttg NUTRIFERON ni:


  • Ditemui buat julung kalinya oleh Dr. Yasuhiko Kojima dari University Tokyo pada 1954.
  • Kajian selama 40 tahun serta semakan semula dengan 200 jenis herba dan kemudian terhasilnya NUTRIFERON...interferon semulajadi di dunia.
  • Nutriferon terhasil dari ekstrak 4 jenis tumbuhan : Biji Labu, Bunga Safflower, Honeysuckle Jepun & biji Plantago...semulajadi.
  • Adalah penemuan TERHEBAT dalam immunologi.
  • Kebaikan: Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari, Melawan Kanser dan Tumor, Melindungi dari INFLUENZA, Meringankan stress & kelesuan, Melambatkan penuaan, Mengurangkan Infeksi oleh pesakit2 Hepatitis B & C, menurukan tahap kolestrol yang tinggi, mencegah PERIOD PAIN dan jerawat.
1 kotak ada 30 sachet....tahan lebih 2 bulan jika kita amik 1 sachet seminggu untuk immune booster. Anak2 satu tahun ke atas pun boleh makan....TERBAIK...^_^.

Berminat boleh PM/sms/whatsapps/weechat 013-9337697 (Marsha)
Emel: babymamapapaestore@gmail.com

Thursday, February 28, 2013

[PROMO FEB-OMEGA GUARD]

Alhamdulillah.....
Diberikan lagi kesihatan sehingga hari ini...
Dah masuk 3 Feb 2013....cepat je masa berlalu...^_^
Ok....tgk tajuk pun dah tau kan produk apa yang PROMO bulan FEB ni..



Yeha.....OMEGA GUARD!!
Macam biasa BUY 6 FREE 1
TERBAIK!!
Harga Runcit : RM136 (sm); RM140 (sabah/sarawak)
Ada 90 kapsul (softgel)
HARGA SPECIAL dari saya sempena PROMO OMEGA GUARD ni.
Beli 1 jimat
Beli 2 jimat
Beli 6 free 1 + FREE MEMBERSHIP + CASH BACK RM30++
Haaaaaaa.....sape nak bg Cash Back bila beli supplemen?? Shaklee je tau cuma syarat dia kene beli 6..^_^.

Apa KELEBIHAN Omega Guard ni?? Jom tgk.....

 > Bakar lemak yang bermaharajalela di dalam badan. (Fat Burner) > Meningkatkan IQ kanak2
> Pertumbuhan otak janin yang sempurna.
> Gout
> Astma/semput/lelah
> Sakit Sendi
> Kencing Manis
> Darah Tinggi
> Me'nyah'kan kolestrol jahat
> Jantung
> Mencantikkan kulit

dan banyak lagi KHASIAT Omega Guard ni..jom tgk pic kat bawah:






**Mengapa Omega Guard??**

1. Minyak ikan TERBAIK.
2. Diekstrak dari ikan laut sejuk.
3. Ia BUKAN dari HATI MINYAK IKAN.
4. Merupakan minyak ikan tulen yang mengandungi rangkaian spectrum 7 jenis asid lemak OMEGA 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA & banyak lagi.
5. Satu sajian Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid-lemak-omega 3 EPA & DHA.


Berminat?? Mcmn nak order??
Boleh contact sy sms/whatsaspps ke 013-9337697 atau emel ke babymamapapaestore@gmail.com  untuk HARGA TERBAIK LANGGAR DINDING punya....^_^ 

Tuesday, February 5, 2013

Set bersama OMEGA GUARD

OMEGA GUARD ni sangat banyak KHASIAT. OMEGA GUARD mengandungi Omega 3, DHA, EPA & LLA. Antara khasiat OMEGA GUARD:

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
(lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout



Jom kita tengok set-set yang sesuai digandingkan dengan OMEGA GUARD:


[Set Anak Pintar]
Untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas.
>>Mealshakes: Memberikan nutrien yang mencukupi, meningkatkan sistem imun, melegakan sembelit kerana mempunyai serat & mencetus selera makan anak2.
>>Omega Guard: Mengandungi DHA yang membantu mempertingkatkan fokus anak2 dalam pembelajaran, Menpertingkatkan ingatan serta memori.



[Set Ibu Menyusu & Preggy Bajet]

>>ESP: Membekalkan tenaga kepada ibu preggy & menyusu badan, Memperbanyakkan susu ibu, Mengandungi kalsium yang penting untuk ibu preggy & menyusu, Mencantikkan kulit.
>>Omega Guard: Ibu preggy & menyusu yang mengamalkan Omega Guard ni akan memindahkan DHA ke baby dalam kandungan & baby yang menyusu...jadi perkembangan otak akan sempurna.


 [Set Mata Cantik & Sihat]

>> Caratomax: Sumber Beta Karoten yang berfungsi melegakan masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, rabun jauh, glaucoma & katarak. 
>> Omega Guard: Memelihara penglihatan & pendengaran.
>> Vita E Complex: Memperbaiki masalah penglihatan (Oksidasi)


[Set Sendi Sihat]
Omega Guard: Memelihara fungsi-fungsi sendi dan melegakan GOUT dengan efektif.
Ostematrix: Membekalkan Kalsium yang diperlukan oleh badan serta mengandungi Vitamin D.Memperbaiki kekejangan, sakit sendi dan arthritis.
Advanced Joint Health Tablet: Meningkatkan fungsi sendi, menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjang.


Haaa....semua SET2 ni ada OMEGA GUARD dan SEMESTINYA ada HARGA PROMO!!
Berminat boleh PM/sms/whatsapps ke 013-93376097 (Marsha)
Emel | babymamapapaestore@gmail.com

Thursday, January 31, 2013

JANUARI PROMO - ADVANCED JOINT HEALTH TABLET

Jeng...jeng..jeng...........
Tahun 2013 dah masuk.
Now masa nak mengetahui apa pulak produk untuk PROMO JANUARI setelah COLLAGEN POWDER berjaya menghuru-harakan DISEMBER termasuk saya...^_^
Ok lets REVEALED!!


Ini dia PROMO JANUARI: Buy 6 FREE 1...
ADVANCED JOINT HEALTH TABLET (AJHT)
Sangat sesuai bagi mereka yang tgh mencari supplemen untuk Ayah, Ibu, Mertua, Datuk & Nenek tersayang.
Untuk MEMELIHARA KESELESAAN SENDI mereka moga mereka dapat menjalankan aktiviti seharian TANPA BATASAN.
Ramai yang belikan untuk Ayah & Mak semasa menunaikan HAJI supaya mereka boleh beribadat dengan lancar di TANAH SUCI.
Masalah sendi bukan sahaja menyerang orang-orang yang berusia sahaja. Malah ada yang belum pun mencapai umur 40-an telah mengalami masalah sendi seperti sakit lutut dan GOUT.

Jom kita tgk 5 golongan yang BERISIKO mengalami penyakit sendi:
1. Pemain bola sepak atau atlet yang terlibat dengan sukan yang banyak menggunakan lutut seperti lumba lari, ragbi dan banyak lg.
2. Individu yang mengalami obesiti.
3. Individu yang mempunyai masalah lemah otot peha sejak kecil.
4. Individu yg sudah berusia.
5. Individu yang sering mengangkat barang-barang yang sangat berat. (Buat kerja berat).


Amalan supplemen AJHT ni akan memberikan keselesaan sendi yang berpanjangan dan juga mengelakkan serangan sakit lutut, GOUT serta penyakit sendi yang lain di waktu berusia nt. Mencegah lebih BAIK dari merawat.

Harga RETAIL: RM124 (semenanjung)/RM130 (sabah/sarawak)
HARGA PROMO LAGI RENNDAAAAHHH!!!...^_^

Nak amik 1 botol boleh...2  botol boleh...3 botol boleh...4-5 botol pun boleh..
Kalau nak amik 6 botol lagi jimat sebab FREE 1 botol + postage HANYA RM10.
Beli 6 boleh bagi Ayah, Mak, Mertua, Atuk, Nenek serta stok untuk diri sendiri.
Memang BERBALOI!!!... ^_^




PM/sms/whatsapps ke 013-9337697 untuk pertanyaan lanjut & juga HARGA HURU HARA LANGGAR DINDING ye...^_^


Tuesday, January 22, 2013

Ostematrix

Tulang....mula start rapuh bila umur menjangkau 30 tahun. Tp untuk wanita lg cepat sebab wanita akan kehilangan kalsium semasa preggy & bf baby. Simptom kekurangan kalsium:

1.Mudah mengalami kekejangan otot atau semut-semut
2.Sukar tidur (Insomnia)
3.Usus menjadi lemah dan sering sembelit
4.Sakit pinggang dan kaki
5.Cepat naik angin dan mudah terkejut
6.Luka susah sembuh, darah lambat beku
7.Oleh kerana kekurangan kalsium menyebabkan tisu kolagen sukar terbentuk, ia juga akan mengakibatkan masalah sakit sendi
8.Menurunkan kadar metabolisme
9.Meningkatkan risiko penyakit tekanan darah tinggi dan penyakit jantung
10.Lemah, tidak berdaya dan cepat letih
11. Rambut gugur bagi ibu-ibu selepas bersalin

Untuk bekalan Kalsium yang berkekalan, Ostematrix Shaklee (kalsium magnesium) dicadangkan dalam diet harian anda. Baik mencegah sebelum parah. Jika lambat bertindak, dan paras kalsium anda semakin kritikal, potensi untuk menghidapi osteoporosis akan berlaku. Takkan anda nak jadi bongkok sebelum tiba masanya? Terutamanya kita kaum wanita ni memang sangat berisiko tinggi untuk "terkena" osteoporosis. Beringat sebelum kena. Jom kita kuatkan tulang-tulang kita jom!!
Untuk HARGA TERBAIK PM k....^_^
______________________________________________
Marsha [ID: 889191]
PM/sms/whatsapps 013-9337697

SET SENDI SIHAT


[Cadangan SET SENDI SIHAT]
1. Advanced Joint Helath Tablet - Blok pembinaan utama dalam pembinaan tulang rawan dan bendalir sinovia (Glukosamine). Menghalang kerosakan radikal bebas yang ditemui dalam bendalir sendi pesakit & sendi yang radang (Vitamin C).
2. Omega Guard - Sebagai agen ANTI INFLAMASI dalam sendi. (Omega 3)
3. Ostematrix - Penting dalam membina sel tulang yang sihat. (Kalsium & Mineral)


Jangan salah sangka hanya orang berusia je yg mengalami sakit sendi, sakit lutut dan semua yg berkaitan sendi. Mitos je tu. Zaman skrg, org muda pun ade tau...jom tgk 5 golongan yang berisiko mengalami penyakit sendi:
1. Pemain bola sepak atau atlet yang terlibat dengan sukan yang banyak menggunakan lutut seperti lumba lari, ragbi dan banyak lg.
2. Individu yang mengalami obesiti.
3. Individu yang mempunyai masalah lemah otot peha sejak kecil.
4. Individu yg sudah berusia.
5. Individu yang sering mengangkat barang-barang yang sangat berat. (Buat kerja berat).

Jadi 5 golongan di atas mmg perlukan ADVANCED JOINT HEALTH TABLET untuk memelihara kesihatan sendi dalam tempoh yang lama atau erti kata lain dah berusia pun masih steady. G haji...g umrah pun masih larat. Apatah lagi buat kerja2 rutin setiap hari...pegi pasar, bwk kereta dll.

Jom dapatkan ADVANCED JOINT HEALTH TABLET atau SET SENDI SIHAT dengan HARGA LANGGAR DINDING. Jadikan hadiah untuk bapa, ibu, atok, nenek serta diri sendiri untuk kesihatan sendi yan berpanjangan. PM / sms / whatsapps ke 0139337697 untuk dapatkan HARGA HURU HARA LANGGAR DINDING ye...^_^


B Complex

B-COMPLEX

* Mengurangkan STRESS
* Menstabilkan HORMON
* Mencantikkan KULIT
* Membina RAMBUT YANG SIHAT
* Memberi TUBUH BADAN BERTENAGA
* Mencegah KEMANDULAN
* Mencegah MASALAH HAID
* Meningkatkan FUNGSI OTAK
* Menggalakkan KESIHATAN JANTUNG

Byk kebaikan vitamin B-COMPLEX ni..nak cuba? 

PM/sms/whatsapps ke 013-9337697 untuk HARGA TERBAIK ye....^_^

Harga runcit: RM53.75 (SM) / RM56.25 (SS)


GLA Shaklee


GLA (asid linolenik gama) digunakan oleh ramai wanita untuk memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid setiap bulan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin - bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses-proses badan yangg normal. Minyak benih bunga matahari adalah satu lagi sumber asid-asid lemak Omega-6. Ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.

Sumber GLA :
Minyak Primrose
Blackcurrent
Minyak Borage

Kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni

♥ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
♥ Membantu meningkatkan kesuburan (bagus utk mereka yg ingin cuba hamil)
♥ Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
♥ Membantu dalam menangani menopus
♥ Menguatkan kuku dan rambut
♥ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
♥ Membantu menangai ekzema
♥ Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
♥ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
♥ Menguatkan imuniti tubuh
♥ Memperlahankan proses penuaan
♥ Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
♥ Mengawal kencing manis dan darah tinggi
♥ Mengawal kolesterol
♥ Untuk fungsi saraf
♥ Membantu membaiki simptom berkaitan masalah kencing manis seperti peningkatan sensitiviti terhadap kesakitan dan menghilangkan kebas pada bahagian bawah badan.
♥ Kajian membuktikan pengambilan 480mg setiap hari GLA boleh mencegah kemerosotan dan mengurangkan masalah kencing manis dengan membaiki kadar insulin dan kolesterol.


Nak dapatkan GLA dengan HARGA TERBAIK??
PM/sms/whatsapps ke 013-9337697 ye...^_^