Saturday, December 14, 2013

DECEMBER PROMO

Alhamdulillah. ..akhirnya dpt jugak updated blog pg2 ni. Okeh masih tak terlambat. Jom kita tgk promo.bln Dec ni:

OMEGA GUARD...Buy 6 FREE 1
Mmg gedebuk jatuh harga dia.

Kebaikan?? Jom kita baca...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, October 23, 2013

Vitamin C Sustained Released 500mg in THE HOUSE!!

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...Vitamin C HOT HOT HOT di pasaran dah ada di tangan..ready stok.
Dari 40 botol skrg tggl 15 botol sahaja.
Cepat sungguh stok gerak..alhamdulillah.
Setahun MENGHILANG akhirnya IA muncul JUA.

Untuk order boleh PM/Whatsapps/Weechat k

xoxo
Marsha
013-9337697
babymamapapaestore@gmail.com



Thursday, October 3, 2013

PROMO OKTOBER 2013 [ Shaklee Collagen Powder]

Alhamdulillah arini baru sempat nk updated...mula2 minggu 1st Oktober ni kita updated tentang yang WAJIB iaitu PROMO. Alhamdulillah PROMO OKT ialah Shaklee Collagen Powder. Buy 6 free 1. Ada lagi yg istimewa selaib free sekotak:
★ FREE MEMBERSHIP
★ FREE POSTAGE
★ CASH BACK bernilai rm100++ akan dpt di tgh bln Nov nt.
★ Akan di add dlm secret group Marsha sdri.

Lumayan kan?? Dah la LESS BANYAK...dpt lg FREE MEMBERSHIP,  FREE POSTAGE & CASH BACK. Sape nk bg tu...Shaklee bg...:). Ok nk beli 1, 2, 3, 4 atau 5 kotak pun ada HARGA TERJUN TIRUK.  Jgn risau.  Nak tau jom sembang2 jom. ..:)

xoxo
Marsha
0139337697
babymamapapaestore@gmail.com

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tuesday, September 10, 2013

Testimonial GLA COMPLEX

Alhamdulillah salah seorang customer marsha yg berjaya pregnant slps amik GLA Complex botol ke3. Pada mulanya amik untuk kecutkan cyst. Alhamdulillah botol pertama cyst totally gone. Sampai doc pun terkejut. Actually cust marsha mengalami masalah PCOS. Alhamdulillah dengan izin ALLAH.  Berkat usaha berjaya preggy...alhamdulillah.

xoxo
Marsha
0139337697
babymamapapaestore@gmail.com

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, August 7, 2013

Advanced Joint Health Tablet vs Item promo OGOS

Anda sakit sendi?
Sakit lutut?
Sendi mula rasa tak selesa?
Ayah ibu ada problem sakit sendi?
Bila berjalan rasa geseran antara sendi kasar?
Anda kerja menggunakan sendi2 denga kuat?
Item promo bulan OGOS ni sgt2 best.
Kawan pada sendi2 kita.
Supaya sendi sihat & kuat.
100% dari sumber sayuran.
Bebas Gluten.
Tidak mengandungi kondroitin yg akan menghalang penyerapan glucosamine.
Mengandungi vit c, zink, kuprum & manganese utk nilai keperluan harian.
Yang paling penting 100% natural.
Tiada perasa, pemanis & pengawet tiruan.
Dengan tablet yg mudah ditelan.
Nak tau produk yang mana?
Tara....ADVANCED JOINT HEALTH TABLET buy 6 FREE 1.
Nak beli satu HARGA TERJUN TIRUK.
Beli 2 lagi HARGA TERJUN TIRUK.
Beli 3 lagi berdouble TERJUN TIRUK.
Beli 6...fuhh....lg...lg & lg...hihi.
Harga memang TERJUN TIRUK punya.
Nak tau HARGA boleh PM / whatsapps / weechat laju2 ye.
•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
Marsha
0139337697
babymamapapaestore@gmail.com

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sunday, July 14, 2013

Penat Puasa? Rasa dehidrat?

Alhamdulillah dah 6 Ramadhan.
Pejam celik dah 6 hari dah.
Setakat ni alhamdulillah rezeki Allah bg Marsha masih lagi bertenaga menunaikan ibadah puasa.
Peneman sahur Marsha: ESP + PERFORMANCE DRINK.

>>Buat rasa kenyang. ..means sepanjang puasa tu tak menggigil & mengidam nk mkn mcm2.
>> Badan tak dehidrat...tak rasa haus yang amat.
>> Puasa ni alhamdulillah gastrik x serang.
>> Bonus: Kulit berseri, jeragat pudar, jerawat kecut & kulit gebu serta anjal.

Mmg best bersahur dengan 2 produk ni.
Nak soal siasat boleh PM / whatsapps / weechat laju2 ye.

•~•~•~•~•~•~•~•~•
Marsha
0139337697
babymamapapaestore@gmail.com

Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, July 8, 2013

Set GLOWING RAYA

Esok dah mula puasa...maka sebulan lg kita nk bertemu Syawal. Time raya mesti nk kulit cantik berseri kan? Tak kan baju, tudung & kasut je bling2 tp kulit kusam xberseri, parut jerawat kehitaman, jerawat bermaharajalela, jeragat pun naik bnyk. Mesti tak nak kn?
Marsha cadangkan set GLOWING RAYA untuk kwn2. Harga sangat sangat spesel sbb bln ni promo GLA COMPLEX. Disamping memelihara kesihatan set ni jgk mencantikkan kulit. PM / whatsapps / weechat laju2 ye untuk HARGA TERGOLEK GOLEK.

•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
Marsha
0139337697
babymamapapaestore@gmail.com

Published with Blogger-droid v2.0.10