Thursday, June 24, 2010

GFH Printed....Pre-Order Now!!!

Haluuuu!!!
Mummy in da house!!!...(^_^)
GH G2 GFH printed dah dibuka untuk PRE-ORDER
So kepada yang berminat bleh BOOKING tp with 50% deposit ye.
Bila GFH Printed ni dah sampai stok bleh lunaskan baki kemudian.
Ok x??? (^_^)
-
-
-
-
Ok kat bwh adalah design & corak GH G2 GFH Printed yang baru.
-
-
-
-
-
GH G2 GFH Printed (Button)


GH G2 GFH Printed (Velcro)

No 1 - RED
No 2 - PINK
No 3 - BLACK
No 4 - CYAN

HARGA??? Amat berbaloi2....

RM42/pc

Berbaloi kan?? Datang bersama 2 insert & cutting lebih besar.
Ape tggu lagi mummy & bakal2 mummy di luar sana....booking sekarang...=)



Thursday, June 3, 2010

Gifts From Heaven Button Cloth Diaper Ready Stok

Memperkenalkan produk terbaru kami....GH G3 One Size Washable Cloth Diapers (Button)
Adalah evolusi terbaru Gift From Heaven Button Cloth Diaper (GFH CD).
Mempunyai button di tepi & colorful amat cantik & unik.
For baby weight 3-15kg (Each set comes with 2 inserts (both 3 layers!)
Tp rasa boleh hingga 17 kg sbb cutting lebih besar dari QQ Baby & Sunny Baby Minky.
Mempunyai 5 warna yang menarik & tertarik:
    • 1: Pink - sold out
    • 2: Sky Blue - sold out
    • 3: Apple Green - sold out
    • 4: Dark Green - sold out
    • 5: Red - sold out
Sudah ada ready stok. Jom cepat order sebelum kehabisan!!
Harga???

Harga = RM 40/pc with 2 insert






Monday, May 24, 2010

Design Baru Washable Liner!!

Terkini!!
Design baru WASHABLE LINER sudah tiba!!


Dari Kiri:

* Green Froggy - sold out!!
* Green Monster - 1 pc
* Cute Monkey - sold out!!


Harga??
Masih dalam harga PROMO.....RM15/pcs.
Jom terjah & order cepat sebelum kehabisan....(^_^)

Thursday, May 6, 2010

Ready Stok CD



Di sini adalah stok availability yg ready stok kat e-store kami:-



Untuk melihat ready stok Coolababy Button & Velcro...sila klik SINI.


QQBaby Minky CD (Button) dah SOLD OUT!!




Untuk perhatian, stok Sunny Baby Minkky CD (Button) dah SOLD OUT.

Untuk Ready Stok Sunny Baby Minky CD (Velcro) :-

No 3 (Leopard) - sold out!!

Tambahan lg 2 Sunny Baby Minky CD velcro ialah:-

No 5 (Pink Polkadot) - 1pc left

P/S: Gambar Sunny Baby CD Button diatas hanya rujukan untuk pattern Sunny Baby Minky CD Velcro yang baru...(^_^)



Monday, May 3, 2010

Jimat ke Cloth Pad ni?? Cuba tgk....

Ade pertanyaan...jimat ke cloth pad ni? Mahal nye harga....tahan ke??
Mcm lg pertanyaan yg membuatkan sy terpanggil untuk buat kos penjimatan cloth pad ni.
Jom tgk.........


Keperluan Sebulan

Disposable Pads

Pantyliner = RM 15/pack (40 pcs)
Regular (wing)= RM 15/pack (20 pcs)
Night (wing) = RM 30/pack (20 pcs)

= RM 60/ month X 3 tahun

= RM 2160/ 3 tahun



Momiji Cloth Pad Natural

Small/ Pantyliner = RM 37/pack (2 pcs) X 4 = RM 148
Medium = RM 78/pack (4 pcs) X 2 = RM 156
Large = RM 50/pack (2 pcs) X 3 = RM 150
Night = RM 35/ pcs X 4 = RM 140

= RM 148 + RM 156 + RM 150 + RM 140

= RM 594 / 3 tahun

Jadi penjimatan dalam masa 3 tahun = RM 2160 - RM 594 = RM 1566


Nampak kan?? Dalam masa 3 tahun paling lama, kita dapat berjimat sebanyak RM 1566. Banyak tu bleh buat ...so, ape lagi...jom2 kita berjimat...:)

New Product!! MOMIJI Natural® Product

Kemunculan Produk Baru untuk Mama & juga Wanita serta Gadis2..(^_^)

MOMIJI Natural (R) Cloth Pad..

Sesuai untuk penggunaan harian & juga penggunaan semasa menstrual @ lebih dikenali sbg "dtg bulan".



MOMIJI natural (R) has 4 sizes - Small / Medium / Large / Night.

You can find your best MOMIJI natural (R).





• Small


For Light Flow Period


- Suitable for wearing at your school or office


- All-in-one shape and easy to carry by folding


- High absorbent power with the inside layers and special leak-proof lining


- Soft & smooth 100% cotton flannel surface


- Can be used as a liner too


Size: W17 x H21cm


Color: Red / Pink / Petit Flowers


Available in 02 Pads Pack


Materials: 100% cotton fabric & absorbent layers

PU coated polyester waterproof

Led-free buttons *Single button






• Medium


For Normal Flow Period


- Suitable for wearing at your school or office


- All-in-one shape and easy to carry by folding


- High absorbent power with the inside layers and

special leak-proof lining


- Soft & smooth 100% cotton flannel surface


- Adjustable crotch size with double buttons


Size: W20.5 x H23.5cm


Color: Red / Pink / Petit Flowers


Available in 02 Pads Pack / 04 Pads Pack


Materials: 100% cotton fabric & absorbent layers

PU coated polyester waterproof

Led-free buttons *Double buttons






• Large


For Heavy Flow Period


- Suitable for wearing at your school or office


- All-in-one shape and easy to carry by folding


- High absorbent power with the inside layers and special leak-proof lining


- Soft & smooth 100% cotton flannel surface


- Lead-free buttons


Size: W22.5 x H27cm


Color: Red / Pink / Petit Flowers


Available in 02 Pads Pack


Materials: 100% cotton fabric & absorbent layers

PU coated polyester waterproof

Led-free buttons *Double buttons



• Night

For Night time


- Suitable for wearing at sleeping time

- Wide and long pad can cover your hips and

separated wings can protect you from side leak


- High absorbent power with the inside layers and

special leak-proof lining


- Soft & smooth 100% cotton flannel surface


- Adjustable crotch size with double buttons

Size: W17 x H32.5cm


Color: Red / Pink / Petit Flowers

Available in 01 Pad Pack

Materials: 100% cotton fabric & absorbent layers

PU coated polyester waterproof

Led-free buttons *Double buttons





MOMIJI One Zipper Purse

- Easy to carry your folded MOMIJI natural(R) Small / Medium/ Large pads compactly


- Can keep fresh & used pads separately in two chambers


- Safety waterproof lining inside


- With an outside pocket

Folded Size: W16 x H12.5cm


Color: Red Flowers


Materials: 100% printed cotton fabric

Rubber-coated polyester waterproof

YKK or same quality metal zipper



Brand New Patterns

We’ve now released brand-new patterns -

new standard “Petit Flowers” & limited patterns of Spring 2010 “Purple Flowers”.

Each pattern is available in Small /Medium / Large / Night.






Price per pack:
  • Small 2 pads per pack - RM37
  • Medium 2 pads per pack - RM40
  • Medium 4 pads per pack - RM78
  • Large 2 pads per pack - RM50
  • Night 1 pad per pack - RM35
  • One zipper purse - RM32

Available Color:

Red, Pink, Petit Flower and Purple Flower



"Article credit to syadreamzsew.blogspot.com"


Ape tunggu lagi...jom cuba skrg!!
Tak rugi & amat jimat.....xlupa juga kita akan kurangkan sampah di bumi...(^_^)

What is MOMIJI natural®


What is MOMIJI natural®?

MOMIJI Natural (R) is a washable and reusable menstrual pad

specially made of 100% cotton fabric.

Its high absorbent power and special leak-proof lining

make you safer and more convenient.

It can be folded into small,

so it’s very easy to carry in your handbag and

change it at your school or office.



How is MOMIJI Natural® so good?

- It makes your blood flow naturally as it should be.

- It causes no health problems.

- It’s body & environment friendly.

- It’s cute, soft and comfortable.

- By washing at every periods,it will fit your body more & more like your favorite clothes.



Why is MOMIJI Natural® popular in many countries?

- It makes you feel secure of allergy and other side- effects on your body.

- MOMIJI Natural(R) lasts for 5-6 years and

it saves a large amount of money.

- No need to keep in mind whether your pads are

out of stock or not.

MOMIJI natural (R) never leaves you.

- Since it can be nicely folded with buttons fastened,

it's handy to carry even after use.

- You can buy it to suit your body size and flow level.



So, Use MOMIJI natural® and be proud of

- Not contributing to environmental pollution.

- Saving money.

- Using something natural and healthy.

- Feeling safe and fresh.

credit to "http://syadreamzsew.blogspot.com"

How To Use Momiji Cloth Pad

For every woman,MOMIJI natural (R) is very easy to wear, of course for cloth pad beginners too!


Before First Use

- Wash new pad separately a few times and sun-dry before first use.


How to Use

- Place label-side of the pad down on inside of panty bottom and align lengthwise along it.

- Fold wings towards outside of panty bottom to meet each other. - Fasten buttons together.





…………………………………………………………………………………..
We recommend you to try new pad at home first,then you can get the correct timing of changing it suitable for your flow.
…………………………………………………………………………………..


After Use

- Fold the used pads as in the illustrations.

- You can keep them in waterproof purse or zipper bag until you can soak and/or wash them





…………………………………………………………………………………..
If the used pad is left as it is for a long time, the blood get dried and it would be difficult to remove the stain totally. So we recommend you to put some water on the surface of the pad when you change it, fold and keep it in the purse or waterproof bag. It will help you to wash the pads more easily after going back home. …………………………………………………………………………………..



Easy Way to Wash MOMIJI natural®


Find Basic and easy washing instructions below:

- Soak used pads in water and squeeze excess water from the pads. Washing directly after use is also possible. Wash pads by hand with soap or machine with other clothes and get dried by sunshine.

- If you have difficulty in washing pads immediately after use, soak pads in lukewarm water until the next laundry. Putting soap or detergent into the soaking water will also help it. The water in the container should be changed once a day.


…………………………………………………………………………………..
Sunshine can prevent bacteria growing and has disinfection effect. We highly recommend line dry by sunshine than using the dryer. …………………………………………………………………………………..


Instructions

- The blood coagulates in higher temperature than our body, so don’t use hot water.

- Don’t use softener, as the surface will be coated and will not absorb properly.

- Line dry is recommended for maintaining non-leakage effect. Don’t use iron and dryer.



credit to "http://syadreamzsew.blogspot.com"

Friday, April 2, 2010

Washable Liner


Memperkenalkan...Produk baru dari kami....
Washable Liner!!!!
1. Pink Smarties
- Sold Out!!
2. Black Smarties - Sold Out!!

3. Zebra - 1 pc left
4. Leopard -
sold out!!
5. Smiley - Sold Out!!

Harga???Harga Promo: RM 15/pcs
Harga Asal : RM 16/pcs



Fungsi & Kelebihan:

1. Digunakan bersama Cloth Diapers untuk mengelakkan poo baby dari terkena bahagian inner CD. Sesuai di pakai bila baby poo sedikit2. Jadi xpayah tukar 1 CD. Hanya salin washable liner shj. Dalam masa yg sama bleh menjimatkan CD kerana penggunaan CD yg tidak banyak..(^_^).

2. Materialnya yg membuatkan baby terasa lebih kering & selesa. Jadi tiada masalah ruam lampin.

3. Washable Liner ni pelbagai guna. Selain penggunaan dengan CD, boleh juga digunakan bersama lampin pakai buang. Ini kerana liner ini akan menghalang kulit baby dari bersentuhan secara direct dengan lapisan lampin pakai buang yg menyebabkan ruam. Jd, baby bebas dari ruam!!...(^_^)

4. Ia sudah tentu menjimatkan kerana ia adalah eco-friendly stuff. Boleh di basuh & dipakai balik. Tahan lama & mempunyai corak2 yang menarik. Tidak seperti liners yg pakai buang. Tidak memjimatkan & meyumbang kepada alam sekitar yg tidak sihat.


Jom tempah sekarang!!
Sudah ada ready Stok...jom2...

Tuesday, March 30, 2010

Kemunculan Produk Baru!!

Nantikan Produk Terbaru dari......
~
~
~
Baby,Mama & Papa E-Store!!
~
~
~
TUNGGU!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, March 25, 2010

Sunny Baby Minky In E-Store Now!!

Memperkenalkan!!!!!!!!!
Produk CD terbaru di E-Store kami...........
SUNNY BABY MINKY BUTTON & VELCRO!!!


1. Zebra
2. Leopard
3. Moo Cow
4. Royal
5. Red Dot
6. Blue Dot
7. Lovely
8. Pink Heart



1. Blue Dot
2. Zebra
3. Leopard
4. Royal
5. Black Dot
6. Pink Heart
7. Moo Cow


Harga??
Untuk Snap Button harganya RM33/pcs.
Untuk Vekcro harganya RM33/pcs (Harga Promosi)- Harga Asal RM35/pcs.

Design unik....3x3 snap button, mudah untuk laraskan saiz untuk semua umur bayi berat 3kg-13kg.
Easy to adjust waist & leg.
Inner microsuede & 3 layer inserts mikrofiber yg menyerap dgn baik.
Inner microsuede yg lembut untuk keselesaan bayi.
Dibuat dari 100% Polyster.

JOM ORDER SKRG!!!
JGN LEPASKAN PELUANG!!!

P/S:
1) Untuk pengetahuan, Sunny Baby Minky & QQBaby Minky adalah sama dari segi featuresnya & juga kualitinya. Ini kerana ia dibuat di bwh satu kilang cuma berbeza nama brand sahaja kerana Owner yg berlainan.

2) Sunny Baby Minky Velcro tidak mempunyai Laundry Tab seperti Coolababy Velcro.
Untuk cara pembasuhan, boleh la refer gambar di bawah cara basuh sama seperti QQBaby Minky Velcro CD:




# Kredit to QQbaby

Friday, March 19, 2010

Stok Avaibility

Coolababy Button

Red - 1
Blue - 2
Green
- 1
Yellow
- 2
White
- 0
Purple
- 2
Orange
- 1
Pink
- 0
Mint Blue
- 1
Baby Pale Blue
- 1
Green Jasmine - 1
Atoll Blue
- 0
Viola/Warm Purple
- 1


Coolababy Velcro

Red
- 0
Blue
- 0
Green
- 1
Yellow
- 0
White
- 0
Purple
- 0
Orange
- 0
Pink
- 0
Mint Blue
- 0
Baby Pale Blue
- 1
Green Jasmine
- 0
Atoll Blue
- 1
Viola/Warm Purple
- 0

Jom kwn2 jgn lepaskan peluang untuk menggunakan CD.
Pasti jimat!!!
(^_^)

Coolababy Button & Velcro In The E-Store Now!!!


To all my customer....
Coolababy Button & Velcro in the E-Store Now!!
Ape tggu lagi...jom cepat2 terjah...masih panas lagi (^_^).
Kepada customer yg berminat boleh la membuat pesanan melalui emel @ sms ke no yg disediakan di bahagian kanan blog ni.
Jom cepat sebelum kehabisan....jom..jom...!!!




# Coolababy Button

# Coolababy Velcro


Wednesday, March 17, 2010

QQBaby Snazzy Minky Velcro Snap will arrived soon!!


Kepada semua customer yg dihargai......insyaallah QQBaby Snazzy Minky Velcro akan tiba di Baby,Mama & Papa E-Store akhir bulan MAC ini.
Kepada yang mmg tggu keluaran CD QQ Baby Snazzy Minky VELCRO...ini lah masanya!!!...(^_^)
So, kepada yang nak buat PRE-ORDER boleh & kalau nak tunggu READY STOK nt pun boleh...=)

P/S:

(1) Pattern & corak CD QQ Baby Snazzy Minky Velcro ini sama dengan yang Button.

(2) Untuk sesiapa yg nak buat PRE-ORDER, harga belum ditetapkan lg...sy hanya tggu harga yg ditetapkan oleh owner QQ Baby sendiri.

Saturday, March 6, 2010

Pakej Baru!!! Gift Set / Begineer Set!!

Jom2....
Sempena bulan MAC 2010 ini....Baby, Mama & Papa E-Store memperkenalkan Pakej Baru
"GIFT SET @ BEGINNEER SET"
Sesuai untuk pelanggan yang ingin memberikan hadiah buat kwn2 yg baru bersalin @ hadiah untuk new born baby ataupun untuk kegunaan sendiri untuk bayi anda bg yang baru nak bermula ber CD.

Semuanya harga yg amat umphhhh:-

Gift Set 1/ Begineer Set 1

1 pcs Coolababy Button
1 pcs Coolababy Velcro
1 pcs wetbag
+ Pos Laju= RM 7

Total= RM 85/set

Gift Set 2/ Begineer Set 2

1 pcs Coolababy Button
1 pcs Coolababy Velcro
1 pcs QQ Baby Minky
1 pcs wetbag
+ pos laju = RM 8

Total = RM 118/set

Gift Set 3/ Begineer Set 3

2 pcs Coolababy Button
2 pcs Coolababy Velcro
1 pcs wetbag
+ pos laju = RM 10

Total=RM145/set


Gift Set 4
/ Begineer Set 4

2 pcs Coolababy Button
2 pcs Coolababy Velcro
2 pcs QQ Baby Minky
1 pcs wetbag
+ pos laju = RM 10

Total= 214/set


Ape tggu lagi kwn2........jom terjah ramai2....
Jika anda memerlukan set yg tiada di atas xpe....hubungi saya untuk di rundingkan...(^_^)

p/s: Warna & pattern boleh dipilih oleh pelanggan berdasarkan stok yg ada. So jgn lengah2 lagi....jom terjah......!!!!

Coolababy Wet Bag In The E- Store

Coolababy WETBAG in the E-Store now!!!!

RM 20/pcs only!!!


"Fungsi wetbag ini adalah untuk menyimpan cloth diapers yg kotor semasa kita travel @ semasa kita menghantar anak ke nursery @ pengasuh. Bila bayi sudah ditukar dengan cloth diaper yg baru, cloth diaper yg kotor boleh dilipat & dimasukkan ke dalam wetbag sementara untuk dibawa pulang untuk di cuci."

Wetbag ini diperbuat dari PUL iaitu fabrik yang sama yang digunakan untuk membuat lapisan luar cloth diapers.
Kapasiti: Boleh memuatkan 5-6 keping cloth diapers.

Colours Available:

Green (2 pcs)
Lime Green (1 pcs)

Yellow (2 pcs)
Pink (1 pcs)
Mint (2 pcs)

Rutin Basuhan yg Ringkas bg Cloth Diapers

Cara untuk membasuh Cloth Diapers ni kemungkinan adalah hangat dibincangkan dalam dunia cloth diapers ni. Bagi yg baru nak berjinak2 dgn cloth diaper ni, ini adalah amat penting untuk menjaga cloth diaper supaya kelihatan sentiasa baru & tahan lama. Di sini saya nak kongsikan pengalaman saya membasuh & menjaga cloth diaper ni supaya tahan lama.
1)Untuk Diapers yg kena Pee; hanya letakkan diapers yg kene Pee dlm baldi @ bekas yg bertutup (dry pail) sehingga sesi pembasuhan. ( sblm basuh dengan washing machine kene pre-rinse dulu ye- ala bilas je ngan air..hehehe)

2)Untuk Diapers yg kena Poo pula memerlukan 2 cara iaitu:
i) Hanya buangkan Poo tersebut ke dlm lubang tandas dgn menyemburkan dgn air yg laju untuk hilangkan kesan Poo @ pre-rinse.
ii) Kemudian, letakkan diapers tersebut ke dalam baldi @ sebolehnya bekas tertutup
( wet pail) sehingga sesi pembasuhan.

4) Bila tiba sesi pembasuhan beramai2, letakkan Cloth Diaper ke dalam laundry bag, insert leh je campak dlm washing macine. Tujuannya diletakkan dlm Laundry Bag untuk menjaga mutu jahitan cloth diaper supaya tahan lama.


5) Basuhkan dengan menggunakan mesin seperti biasa....sabun hanya sedikit sahaja digunakan iaitu 1/4 sudu.


# Sukatan sabun yg diperlukan


6) Jgn gunakan sabun yg mempunyai bahan peluntur, yg berenzim & mempunyai pelembut seperti Dynamo kerana ia akan memendekkan jangka hayat cloth diaper anda....saya hanya gunakan DAIA....murah & praktikal....(^_^)

7) Jangan gunakan softener & clorox.

8) Kemudian....tggu je washing machine anda berbunyi beep bgtau yg cloth diapers anda telah siap di cuci & dikeringkan...dah boleh sidai...(^_^).

Peringatan!!!
- Jgn rendam cloth diapers anda kerana ia akan menjadikan insert & juga CD kurang penyerapannya....

p/s: Untuk cara sidai....Saya sidai dibwh direct sunlight, jadi bila sidai dibwh direct sunlight sebolehnya bahagian PUL berada di bahagian dibwh supaya warna PUL akan tahan lama & tidak lusuh. Untuk AIO pula...bahagian dalam cloth diaper juga akan cepat kering.

Selamat Mencuba!!!...(^_^)

Monday, March 1, 2010

Cloth Diaper QQ Baby Snazzy Minky In the E-Store

Now...........
Cloth Diaper QQ Baby Minky in the E-Store!!!!!
Ape lagi kwn2 jom try produk baru ni.
Inner microsuede yg lembut....sesuai untuk kulit bayi.
Folding ( Adjustable 3 sizes- S, M & L)
Sesuai untuk bayi bermula 3kg-13 kg (Dari newborn dah bleh pakai)
Dtg dengan 1 set CD Minky ( 2 insert )

Features:

Design unik....3x3 snap button, mudah untuk laraskan saiz untuk semua umur bayi berat 3kg-13kg.
Easy to adjust waist & leg
Inner microsuede & 3 layer inserts mikrofiber yg menyerap dgn baik.
Inner microsuede yg lembut untuk keselesaan bayi.
Dibuat dari 100% Polyster.
CD ini washable, adjustable, penggunaan yg ekonomi untuk kita kekalkan kehijauan alam sekitar kita.

# Contoh bahagian dalam QQBaby Snazzy Minky dgn insert.

Jom cuba skrg kwn2......!!!!
Stok Terhad....

Pattern:
Moo Cow - sold out (1 pre-order by Dell)
Brown Stripes Zebra- sold out (1 pre-order by ckin)
Red Polka Dot - 1 ( Booked by Kak Ena, UPM)
Leopard Print - sold out
Rose Pink Heart - 2 (1 Booked by Kak Ena, UPM)
Black Polka Dot -sold out
Royal Wheat -sold out
Blue Snow Flakes - sold out
Lovely Heart- 1


RM33 - 1 pcs
Rm 65 - 2 pcs
RM128 - 4 pcs
RM189 - 6 pcs
RM248- 8 pcs
RM 300 - 10 pcs

Murah...........Murah.....JOM!!!!



Wednesday, February 24, 2010

Mcmn Nak Pre-Wash???

Pre-Wash???? Ape tu??
Mesti ramai yg tertanya2 ape tu Pre-Wash??
Bagi yg dah lama ber CD akan tau ape makna pre-wash.
Di sini sy nak berkongsi cara2 Pre-Wash ngan kwn2.
Sebenarnye before kita pakaikan anak kita CD yg baru kita perlu Pre-Wash dulu.
Knp? Sebab ia akan meningkatkan penyerapan insert & CD tu sendiri.
Mcm tuala yg baru...mesti la kita basuh untuk dia serap basahan dengan lbh baik kan?
Sebelum anak dipakaikan CD yg baru, CD tersebut hendaklah dibasuh sbnyk 3X basuhan.
Caranya??
1) Basuhan pertama dgn sedikit sabun (untuk uraikan ikatan kimia dari kilang yg ada pada insert)..bilas hingga bersih & jemur hingga kering.
2) Basuhan ke2 dgn air biasa...bilas & jemur hingga kering.
3) Basuhan ke3 ulangi langkah basuhan yg ke 2.
Dengan ini, insert & juga CD akan menyerap dgn lebih baik.
Jgn risau sbb CD ni akan cepat kering tambah2 kita jemur bwh matahari...:)
Lps kita selesai lakukan Pre-Wash...bleh la kita pakaikan untuk anak kesayangan kita...:).
Ini adalah hasil dari pengalaman sy & kwn2 lain yg telah ber CD.
Jd sy ingin berkongsi dgn kwn2 pula...sharing is caring!!!...(^_^)

Coolababy Stock will arrive early March!!!

Salam Semua!!!
Untuk Perhatian, stok coolababy akan smpai awal Mac ini & boleh Pre-Order lg.
Untuk stok QQBaby Snazzy Minky insyaallah dlm mggu depan smpai.
Kepada yang berminat boleh hubungi sy melalui emel @ sms @ call...(^_^)
So, jgn tggu lama2....jom kita ber'CD'.....(^_^)

Monday, February 22, 2010

Pre-Order Stock Cloth Diapers!!!

Sempena pembukaan Baby, Mama & Papa E-Store,
Jom Pre-Order Stock.....
Coolababy Button, Coolababy Velcro & QQBaby Snazzy Minky

Harga bagaimana???

Coalababy Snap Button (RM 30/pcs)
Coolababy Velcro (RM 32/pcs)
QQ Baby Snazzy Minky (RM33/pcs)- BARU!!!

Harga negotiable.....so boleh runding lg.

Tambahan:
#Semua Pakej CD dtg dengan 2 insert dalam 1 saiz dr newborn hingga L (3kg-13 kg)
# Penyerapan insert yg baik dr 3 layer insert & fleece.
( untuk QQ Baby Snazzy Minky inner adalah microsuede)
# Waterproof outer PUL untuk elakkan kebocoran.
#Harga diatas tidak termasuk caj penghantaran